Stojić za Mondo: Nema ništa od posla sa Partizanom!

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2013, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojić za Mondo: Nema ništa od posla sa Partizanom!

Iako se činilo da je dogovor Uprave Rada sa kolegama iz Partizana oko transfera Predraga Luke i Nemanje Kojića gotov, ispostavilo se da ej negde zapelo.
Naravno, svako ima svoju verziju priče, Partizanovu smo već čuli, a Ranko Stojić, finansijer tima sa Banjice u izjavi za Mondo rekao je:
Tumbaković i ja smo se dogovorili, međutim Uprava Partizana želela je nešto drugo, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << meni nije odgovaralo.
Da li definitivno nema ništa od čitavog posla?
Nema!
Do kraja prelaznog roka u Srbiji preostalo je još nedelju dana, pa ne bi trebalo da iznenadi ako u međuvremenu dođe do novih obrta u priči o odlasku Kojića i Luke iz Crnotravske ulice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pao dogovor Partizana i Rada: Kojić i Luka potpisuju za crno-bele!

Izvor: Blic, 01.Feb.2013, 18:44

Posle serije pregovora, sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i menadžer Rada Ranko Stojić dogovorili su se u turskom gradu Beleku oko transfera "građevinara" Nemanje Kojića i Predraga Luke...Kojić i Luka će potpisati za Partizan do kraja večeri, a promocija će biti u toku subotnjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.