Doći ću u Crnu Goru, ali ne kao šef Budućnosti

Izvor: Mondo, 29.Sep.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Doći ću u Crnu Goru, ali ne kao šef Budućnosti"

Pomoćni trener Partizana je navodno velika želja Podgoričana...

Foto: MN Press

Radisav Dragićević je trenutno šef stručnog štaba Budućnosti, a sve su prilike da vicešampion države i lutajuća uprava - koja nema jasan cilj i pravu ideju - traži 23. rešenje na klupi od 2006. godine, od kada je Crna Gora obnovila nezavisnost.

Navodno, 49-godišnji Gordan Petrić je velika želja Podgoričana, a opet navodno u ponedeljak će doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da dogovori lične uslove sa predsednikom najpopularnijeg kluba u Crnoj Gori Žarkom Burićem.

Ali…

"Ne znam ništa o tome, ne znam šta da ti kažem. Nemam pojma o tome o čemu se priča i piše", rekao je za "Dnevne novine" Petrić, koji odgovorno tvrdi da razmišlja samo o Partizanu, gde je pomoćnik Zorana Bate Mirkovića.

"Sa Partizanom imam meč protiv Radničkog u nedelju, samo razmišljam o tome. Možda se vidimo u Crnoj Gori, ali na utakmici Crna Gora - Srbija”, poručio je Petrić.

Ali, gde ima dima ima i vatre!

Opet navodno, Budućnost je kontaktirala nekadašnjeg defanzivca OFK Beograda, Partizana, Dandi junajteda, Rendžersa, Kristal Palasa, AEK-a, ali cela ta priča je još na "dugom štapu", jer se Petriću ne napušta ni prijatelj Bata, a ni voljeni Partizan.

Međutim, kako je Mirković otišao od Ljubiše Tumbakovića i "hrabrih sokola", tako bi i Petrić mogao da napusti crno - bele. Ukoliko se to desi, Petrić će biti novo na klupi Budućnosti, čak treći trener u aktuelnoj sezoni.

Čekajući ponedeljak...

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.