Doček za Milosavljevića i Pavlovića: Gagi i Sale u maju će 14. titulu da slave /FOTO/

Izvor: Blic, 03.Dec.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček za Milosavljevića i Pavlovića: Gagi i Sale u maju će 14. titulu da slave /FOTO/

Navijači Partizana "vratili" su Aleksandra Pavlovića u omiljeni tim, bivši NBA košarkaš i Dragan Milosavljević zaigrali su prvi put ove sezone protiv Hapoela, a sa tribina Pionira imali su sjajan doček.

Iako su prikazali partije daleko ispod proseka u porazu od izarelskog tima kojim su crno-beli izgubili sve šanse da se nađu prođu u drugu fazu Evrokupa, i jednog i drugog "grobari" neizmerno cene i obožavaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pavlović je još jednom pokazao ogromnu ljubav prema Partizanu, odbio unosne ponude iz Kine i od Galatasaraja, te kao i prošle sezone zaigrao u crno-belom, dok je Milosavljeviću meč sa Hapoelom bio prvi od teške povrede kolena i pauze od januara.

Navijači su pokazali koliko veruju u njih dvojicu porukom: "Gagi i Sale u maju će 14. titulu da slave", aludirajući na dominaciju Partizana u domaćem prvenstvu koje su osvojili 13 godina zaredom.

Jedan mališan se jednostavno zahvalio Pavloviću na povratku u Humsku, a uoči meča sa Hapoelom dobio je knjigu na poklon, takođe u znak zahvalnosti.

Navijači crno-belih veruju i kako su rivalima "šanse male kada igra njihov Sale", i još jednom su napravili odličnu atmosferu u Pioniru, iako njihov klub neće zimovati u Evropi.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pavlović: Odigrao sam sramno...

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2014

"Možda sam čak više uneo zbunjenost u ekipu nego što sam večeras pomogao. Naravno, biće to bolje kako sezona bude odmicala", rekao je as crno-belih..Povratnik u crno-beli dres Aleksandar Pavlović smatra da je odigrao daleko ispod svog nivoa i onoga čemu se nadala armija navijača Partizana...On...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.