Dobud izbačen iz tima zbog udaranja vaterpoliste Partizana (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobud izbačen iz tima zbog udaranja vaterpoliste Partizana (VIDEO)

Hrvat pocepao arkadu Manojloviću, zbog čega je bila neophodna lekarska intervencija

Vaterpolista Juga, hrvatski reprezentativac Nikša Dobud, izbačen je do daljeg iz tima zbog incidenta na utakmici protiv Partizana ranije ovog meseca, saopštio je trofejni klub iz Dubrovnika.

Na meču u Beogradu 17. decembra, u okviru 2. kola B grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lige šampiona, Dobud je udario u lice igrača crno-belih Marka Manojlovića i razbio mu arkadu, zbog čega je bila neophodna lekarska intervencija.

"Zbog izrazito nesportskog i opasnog čina u Beogradu, čime je naštetio ne samo sebi i ekipi, nego i ugledu kluba, Dobudu se oduzima kapitenska traka, te je novčano kažnjen prema klupskom pravilniju. Dobud će ubuduće trenirati sa juniorima dok uprava i treneri ne odluče drugačije", navodi se, između ostalog, u saopštenju VK Jug.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.