Dobro veče, ovo je Dnevnik. Dođite na Jang bojs

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dobro veče, ovo je Dnevnik. Dođite na Jang bojs"

Napadač Partizana Ognjen Ožegović kao novo TV lice. Poziv navijačima da pomognu protiv Jang bojsa u četvrtak uveče u odlučujućoj bici za proleće u Evropi.

Foto: MN Press

Fudbaleri i marketing Partizana čine sve ne bi li pozvali navijače da im u četvrtak uveče pomognu u meču protiv švajcarskog Jang bojsa i dođu do pobede koja bi značila - "evropsko proleće".

Crno-belima bi, dakle, tri boda značila i plasman u narednu fazu Lige Evrope. Ni remi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne bi bio loš, ali bi sve zavisilo od poslednjeg kola, u kojem kijevski Dinamo dočekuje Partizan, a Jang bojs igra protiv albanskog Skenderbega.

U svrhu animiranja navijača napadač Ognjen Ožegović je, čak, bio u ulozi voditelja "Dnevnika" na TV Pink.



Izvor: Partizan

Od danas, od 10 časova, karte za ovaj meč, koji će biti odigran u četvrtak 23. novembra od 21 čas, možete da kupite i na blagajnama stadiona Partizana. Radno vreme je do 18 časova.

Cene ulaznica:

Jug/ sever 1.000 dinara;

Istok/ zapad, bočni sektori tribina 1.500 dinara;

Istok/ zapad, centralni sektori tribina 2.000 dinara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.