Dobar glas se daleko čuje, pet klubova stalo u red za Sadika, hoće li junak Partizana sledeće godine igrati u Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 09:16

Dobar glas se daleko čuje, pet klubova stalo u red za Sadika, hoće li junak Partizana sledeće godine igrati u Ligi šampiona!

To će zavisiti i od crno-belih, u svakom slučaju, Nigerijac je odličan posao, otkupljen je od Rome, a Partizan će sigurno napuniti kasu!

Umar Sadik je jedan od junaka sinoćnjeg Kup derbija, a u Italiji su oduševljeni bivšim igračem Rome koji se na drugim pozajmicama nije proslavio, a onda je otišao u Partizan i pokazao kvalitet.

Danas italijanski mediji pišu da je iskoristio šansu i da je sebi kupio mesto u jačim ligama. Partizan ga je otkupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Rome, dobro će zaraditi na Nigerijcu koji je za "Vučicu" odigrao šest mečeva, dao dva gola, ali je posle bio na pozajmicama u Bolonji, Torinu, Holandiji, Rendžersima, Peruđi.

U Partizanu je proigrao, calciomercato.com tvrdi da su ga gledali skauti iz najjačih liga, Liona i Lila koji će prodati svoje zvezde, pa Sosijedada, koji bi verovatno mogao u Ligu šampiona ove sezomne. Još dva kluba koja se bore za evropsku elitu, u Nemačkoj, Bajer Leverkuzen i Borusija Menhengladbah takođe žele fudbalera koji je dugo sazrevao, sada ima 23 godine i čini se da konačno uspeva potencijal da pretoči u odlične partije.

Podsetimo, posle pozajmice Partizan je za oko 1.6 miliona evra otkupio Sadika od Rome, Nigerijac je potpisao na tri godine, da li će otići ovog leta, ili će i dalje ostati, videćemo, zavisi od ponude, ali sigurno je da bi Umar Sadik mogao da napuni kasu i da će to biti jedna od boljih poslova Partizana u novijoj istoriji, a nije da ih nije bilo...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.