ILIEV U EKSTAZI: Gde ste sada STRUČNJACI? Vređali ste i njih i mene, a Zvezda ne može do gola (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 08:48

ILIEV U EKSTAZI: Gde ste sada STRUČNJACI? Vređali ste i njih i mene, a Zvezda ne može do gola (VIDEO)

Oduševljen igrama Sadika i Sume.

Partizan je pobedio Crvenu zvezdu (1:0) u polufinalu Kupa Srbije, a Umar Sadik je bio heroj utakmice Centarfor crno-belih namestio je gol Bibrasu Nathu za pobedu i za plasman u finale Kupa, gde će crno-beli igrati za peti uzastopni trijumf u tom takmičenju.

Bivši sportski direktor crno-belih Ivica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iliev bio je izuzetno emotivan posle trijumfa.

- Zaslužena pobeda. Prvo bih čestitao Zvezdi na osvojenoj šampionskoj tituli. Kao i mnogo derbija unazad, Partizan je bio izuzetno dominantan. Ne znam koja već utakmica po redu da Zvezda ne može do gola. Bilo je mnogo šansi Partizana, spektakularna igra - rekao je Iliev.

Podsetio je da su Sadika i Sumu mnogi osporavali.

- Razmišljao sam da li da kažem ili ne. Kao i svake godine, tako i ove, naši "poznavaoci fudbala i veliki stručnjaci" su vređali tog Sadika, tog Sumu, a u stvari su vređali mene, što je manje bitno - zastao je on i nastavio:

- Sadika i Sumu... Takve igrače Srbija nije videla. Videli ste simultanku Sadika i genija Sumu, igrali su dominantno. Tako igraju derbije poslednjih četiri-pet godina. 

Sledi finale sa Vojvodinom.

- Finale je finale. Igra se jedna utakmica, Vojvodina ima izuzetnog trenera, igraju dobar, tvrd fudbal. Kao i u svakoj utakmici, Partizan je favorit - dodao je on.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iliev bocnuo Zvezdu i žestoko opleo po "stručnjacima": Vređali ste Sadika i Sumu, a takve igrače Srbija nije videla

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020

Partizan je bio izuzetno dominantan. Ne znam koja već utakmica po redu da Zvezda ne može do gola, rekao je Ivica Iliev Partizan je pobedio Crvenu zvezdu (1:0) u polufinalu Kupa Srbije, a Umar Sadik je bio heroj utakmice Centarfor crno-belih namestio je gol Bibrasu Nathu za pobedu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.