Izvor: Beta, 11.Feb.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djurić nije podneo ostavku

BEOGRAD, 11. februara 2014. (Beta) - Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Djurić izjavio je u utorak da nije podneo ostavku na tu funkciju i da će nastaviti da radi u klubu.

"Nisam podneo ostavku. Nastavljam da radim koliko mogu", rekao je Djurić za Sportski žurnal.

Potpredsednik kluba Duško Jovanović nije želeo da objasni šta se dogodilo na sednici Sekretarijata i dodao da do srede neće biti nikakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << saopštenja.

Posle sednice Sekretarijata, koja je održana u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu, niko iz uprave kluba nije davao izjave za medije, a neposredno nakon toga izdato je saopštenje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dragan Đurić: Nisam podneo ostavku!

Izvor: NaDlanu.com, 11.Feb.2014

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić izjavio je danas da nije podneo ostavku na tu funkciju i da će nastaviti da radi u klubu... "Nisam podneo ostavku. Nastavljam da radim koliko mogu", rekao je Đurić za Sportski žurnal. Potpredsednik kluba Duško Jovanović nije danas želeo da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.