Đurić: Lažu da dugujemo plate

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Lažu da dugujemo plate

Danima Beogradom kruže priče kako, usled finansijske krize, u Partizanu kasne plate i premije igračima, a članovi Radne zajednice, navodno, mesecima ne dobijaju prinadležnosti.
U Humskoj 1 uveravaju da je reč o glasinama i da su svi zaposleni podmireni do poslednjeg dinara.
- Ko to laže da dugujemo – pita Dragan Đurić, predsednik crno-belih. – Reč je o izmišljotinama, a istina je da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << svi prvotimci, članovi stručnog štaba, treneri mlađih kategorija i zaposleni u Radnoj zajednici isplaćeni. Do poslednjeg dinara. Uskoro stižu i premije, tako da dušebrižnici ne moraju da brinu.
Đurić je dodao interesantan detalj:
- Jedini smo klub u Srbiji bez finansijskih problema. Do petka će svi u Partizanu dobiti i platu za decembar. A voleo bih da znam da li bilo koja firma u državi posluje na sličan način.
I zaključak prvog čoveka crno-belih privlači pažnju.
- Oni koji su u dugovima zavide nam što kod nas nema minusa. Podmeću svakojake glasine, ali nas neće uzdrmati – dodao je Đurić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Lažu da dugujemo plate

Izvor: Utakmica.rs, 07.Dec.2011

Danima Beogradom kruže priče kako, usled finansijske krize, u Partizanu kasne plate i premije igračima, a članovi Radne zajednice, navodno, mesecima ne dobijaju prinadležnosti. U Humskoj 1 uveravaju da je reč o glasinama i da su svi zaposleni podmireni do poslednjeg...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.