PARTIZANOVCI TRAŽILI NOVAC

Izvor: Kurir, 08.Dec.2011, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOVCI TRAŽILI NOVAC

A imate pare za semafor! Fudbaleri Partizana još nisu dobili sve premije za osvojenu duplu krunu, pa je delegacija prvotimaca crno-belih u utorak imala sastanak s rukovodstvom srpskog šampiona na kojem se raspitivala kad će igrači dobiti novac. Baš zbog toga su pre dva meseca bili zaratili trener Aleksandar Stanojević i predsednik Dragan Đurić.

A imate pare za semafor!

Fudbaleri Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << još nisu dobili sve premije za osvojenu duplu krunu, pa je delegacija prvotimaca crno-belih u utorak imala sastanak s rukovodstvom srpskog šampiona na kojem se raspitivala kad će igrači dobiti novac. Baš zbog toga su pre dva meseca bili zaratili trener Aleksandar Stanojević i predsednik Dragan Đurić.

- Isplata rata uglavnom teče uobičajenom dinamikom, ali je problem s premijama. U klubu su im rekli da u ovom trenutku mogu da im isplate samo 20 odsto dugovanja, a da će ostatak dobiti u najskorijem roku - otkriva naš izvor iz Humske.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor demantuje da su igrači razgovarali s rukovodstvom.

- Nikakvog sastanka nije bilo. Igračima su isplaćene sve rate, ostalo je još nešto malo premija, ali to se ne može nazvati dugovanjima. Za isplatu premija ne postoji tačno utvrđen rok i mi se trudimo da to bude što pre, a u 95 odsto slučajeva uspevamo u tome - kaže Grubor.

(K. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.