Đurđević predvodio Đukićev Hihon!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 23:52

Đurđević predvodio Đukićev Hihon!

Odlični Uroš Đurđević.

Ekipa Sportinga iz Hihona je uspela da savlada Alkorkon rezultatom 0:2 večeras u okviru 33. kola španske Segunde.

Na ovaj način je Sporting stigao do 45. boda, što znači da ima šanse da se bori za plasman u viši rang, odnosno u Primeru.

Uroš Đurđević je bio sjajan danas u ekipi Miroslava Đukića.

Gosti su poveli golom Peree koji je smestio loptu u svoju mrežu u 18. minutu, a dva minuta kasnije je odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << realizatorske sposobnosti pokazao nekadašnji igrač Rada i Partizana.

Gol pogledajte OVDE.

Bez promena u drugom poluvremenu, Hihon je stigao do sasvim zaslužene pobede, a mi se nadamo da ćemo ih gledati naredne sezone u Primeri.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napredak se pobedom oprostio od ove sezone, pobeda u Subotici!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 18:57

Pobeda Napretka u poslednjem kolu Super lige...U okviru poslednjeg kola Super lige Srbije ekipa Spartaka iz Subotice je  poražena od Napretka na svom terenu rezultatom 0:2...Počelo je golom Vidovića, fudbaler Spartaka je postigao autogol u 10. minutu za 0:1, što je bio i konačan rezultat u prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.