Đukić bez petorice počinje misiju „devet u 29“

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić bez petorice počinje misiju „devet u 29“

„Moramo dobro da počnemo ovaj ciklus“, kaže trener Partizana pred duel sa Radom

Odmor je završen, Partizan se vraća na teren. Utakmicom osmine finala Kupa Srbije (sreda, 18.30), crno-beli počinju zahtevan niz od čak devet takmičarskih susreta u narednih 29 dana, do odlaska na zimsku pauzu.

Branilac trofeja je naoštren da niz od pet pobeda u isto toliko poslednjih mečeva nastavi na svom terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Ulazimo u završnu fazu jesenje sezone. Počinjemo protiv Rada, dobre ekipe koja je pre pauze dobila Napredak. Moramo dobro da počnemo ovaj ciklus i da napravimo lepu uvertiru za predstojeće mečeve“, predočio je Miroslav Đukić.

Šef struke Parnog valjka predočio je da sutra ne može da računa na A reprezentativca Vladimira Stojkovića (vraća se sa azijske turneje), člana mlade selekcije Danila Pantića (danas igrao protiv Jermenije), a da su zbog povreda van konkurencije za tim Sejduba Suma, Lazar Ćirković, Mohamed el Monir i Đorđe Jovanović.

Sigurno će biti rotacija, mora tako, kako bismo izdržali naporan ritam. Čeka nas teška utakmica, pošto se Rad i u prvenstvenom duelu na Banjici predstavio kao nezogndna ekipa, koja nam ne dozvoljava opuštanje. Njihov sastav je mešavina mladosti i iskustva, ali će i gosti biti oslabjeni, pošto su im dvojica igrača u mladoj reprezentaciji (Aleksandar Lutovac i Đorđe Denić). To je tim koji želi da ima posed lopte, agresivan je, što znači da moramo da uđemo angažovano od početka“, upozorio je Miroslav Đukić i rekao da se nada podršci publike.

Ulaznice za sutrašnji meč koštaju 250 dinara za južnu i 450 za istočnu i zapadnu tribinu, a iz Humske podsećaju navijače koji su već kupili ulaznicu za duel Partizan – Jang Bojs, u petom kolu Lige Evrope ili poseduju komplet karata za ovo evropsko takmičenje, da će na poklon dobiti kartu za susret osmine finala Kupa Srbije.

Potrebno je da u sredu od 10 do 18 posetite blagajnu stadiona Partizan, pokažete vašu ulaznicu za Jang Bojs i dobićete besplatno ulaznicu za Rad. Takođe, svi oni koji ovih dana kupe ulaznicu za meč LE, automatski će dobiti ulaznicu za sredu za sektor koji žele“, kažu u Partizanu.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zagrevanje za Švajcarce

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 09:51

Partizan dočekuje Rad u poslednjoj utakmici osmine finala Kupa Srbije..Počinje zagrevanje za utakmicu jeseni. Susret osmine finala Kupa Srbije sa Radom (18.30, TV Arena Sport) i gostovanje objektivno nedoraslom Javoru trebalo bi Miroslavu Đukiću da posluže za podizanje radne temperature pred dolazak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.