Zagrevanje za Švajcarce

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrevanje za Švajcarce

Partizan dočekuje Rad u poslednjoj utakmici osmine finala Kupa Srbije

Počinje zagrevanje za utakmicu jeseni. Susret osmine finala Kupa Srbije sa Radom (18.30, TV Arena Sport) i gostovanje objektivno nedoraslom Javoru trebalo bi Miroslavu Đukiću da posluže za podizanje radne temperature pred dolazak Jang Bojsa u Humsku, u meču na kome će Partizan juriti plasman u nokaut fazu Lige Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Dotad ima, čini se na papiru, lak zadatak. Posebno ako se gleda učinak Građevinara u minulih mesec i po dana. U tom periodu sastav sa Banjice pretrpeo je čak pet poraza na šest utakmica, uspeo pred odlazak na pauzu da popravi utisak trijumfom nad Napretkom (1:0), ali je pitanje da li ima aduta da se u Humskoj suprotstavi favoritu.

MOZZART KVOTE

Partizan - Rad

Crno-beli pobeđuju, ali ne čine to lako. U seriji su od pet pobeda, s tim da su im, izuzev Skenderbega, svi ostali protivnici dali po gol. Vredi pomenuti da je branilac duple krune golove za slavlje u okršajima sa srpskim timovima (Zemun, Borac, Mačva) postizao u samom finišu utakmica (84, 86. i 97. minut).

U poslednje dve sezone Partizan ima savršen učinak protiv Rada od tri pobede iz isto toliko utakmica. Mada, nije na terenu uvek sve bilo glatko za crno-bele. Bar ne u 2017, jer su na premijeri prolećne sezone morali da sačekaju Uroša Đurđevića da poentira početkom drugog poluremena, a nedavnom su prosuli dva gola viška, pa da tek u finišu izborili trijumf od 4:2.

Na poslednjih pet takmičarskih mečeva Partizana prošla je igra GG3+, dok je u istom opsegu na Radovim utakmicama četiri puta dolazio tip NG. Kvalitet je na strani domaćina, posebno u napadu, pa bi kec mogao da bude efikasan.

Projetovani sastavi

Partizan: Jovičić - Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, Antonov - Jevtović, Everton - Tošić, Tavamba, Janković - Ožegović.

Rad: Dejanović - Vico, Tanasijević, Zonjić, Volkov - Ljubinković, Marinković - Ajković, Lukić, Mladenović - Milošev.

KUP SRBIJE - OSMINA FINALA

13.00: (1,70) Spartak Subotica (3,45) Mačva (4,90)

16.00: (10,0) Borac Čačak (5,50) Crvena zvezda (1,25)

18.30: (1,18) Partizan (6,50) Rad (13,0)

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Danas je važan dan za Sejdubu Sumu!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Hoće li uspeti?..Dok odbrojavaju dane do odlučujuće utakmice crno-belih sa Jang bojsom, za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, navijači Partizana nestrpljivo iščekuju i vesti o Zoranu Tošiću i Sejdubi Sumi, s obzirom da je njihov nastup u pomenutoj utakmici još uvek po znakom pitanja...Podsetimo,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.