Đukić: Da pobedimo Vojvodinu i dignemo se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Da pobedimo Vojvodinu i dignemo se

Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je da se nada da će njegovi fudbaleri vratiti samopouzdanje i pobediti Vojvodinu u 5. kolu Superlige Srbije.

"Teško je pripremiti ekipu sa psihološke strane, moramo da vratimo samopouzdanje. Očekujem da damo sve od sebe i odigramo kvalitetno kako bismo se vratili na pravi kolosek", rekao je Đukić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da poslednji poraz od Voždovca boli, ali i da ujedno može >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pomogne da crno-beli napreduju.

"Lako smo primali golove, ne možemo da živimo smo od napadačke igre. Moramo da poradimo na odbrani i vratimo stabilnost".

On je otkrio da je prvi napadač Uroš Đurđević neizvestan za duel u Novom Sadu zbog povrede, a baš zbog toga neće biti Nebojše Kosovića jer će odsustvovati dve nedelje.

Đukić nije želeo da priča o mogućem povratku prvog golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića u Partizan.

"Još nije naš član i ako bude, razmišljaćemo o njemu", kratak je bio Đukić, dodavši da postoji mogućnost i da crno-beli dovedu štopera, kao i da je Teofilus Solomon ozbiljno pojačanje.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 19 sati na stadionu Karađorđe.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.