Đuka VS Lala: Smete li partiju fudbala? S vama uvek

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuka VS Lala: Smete li partiju fudbala? S vama uvek

"Ne mrzim Partizan, ali ne navijam za njega", kaže nekadašnji kapiten Crvene zvezde, sada trener Čukaričkog

Partizan će tokom priprema na Kipru odigrati šest kontrolnih utakmica, Čukarički jednu manje, a ako se u zgusnutom rasporedu pronađe još jedan termin, ostrvo u Sredozemnom moru moglo bi da bude poprište zanimljivog susreta stručnih štabova dva crno-bela tima.

Ideju je u etar lansirao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nenad Lalatović, šef stručnog štaba Brđana, dok je u ponedeljak popodne uživo gledao srpskog prvaka u proveri sa Slovanom iz Libereca.

"Kakve saradnike imamo kolega Miroslav Đukić i ja, a čini mi se da smo i jedni i drugi u kondiciji, mogli bismo da odigramo partiju fudbala. Bilo bi interesantno. Samo ako oni žele", pričao je popularni Lala s početka utakmice Parnog valjka.

Na njenom koncu stigao je očekivan odgovor iz usta glavnokomandujućeg Partizana.

"Mi smo spremni! Može uvek. Odlična ideja", želi da se takmiči Miroslav Đukić, s tim da je ostaje samo da se utačani termin meča.

Dok se to ne desi, Nenad Lalatović je u razgovoru sa izveštačima beogradskih redakcija osetio potrebu da razuveri one koji smatraju da ima nešto protiv Partizana.

"Moram da kažem da ljudi pogrešno tumače neke moje izjave. Da se zna: nikog ne mrzim. U Crvenoj zvezdi sam ponikao i nju volim. A Partizan ne mrzim. Samo ne navijam za njega. To je normalno, isto kao što bivši igrači Partizana ne mrze crveno-bele, ali i ne navijaju za nju. I još nešto, čisto da se zna, došao sam da pogledam crno-bele, jer među njima imam dosta prijatelja i igrača koje sam trenirao, poput Nemanje R. Miletića i Ognjena Ožegovića, a sa Vladimirom Stojkovićem sam nekad igrao".

Lalatovićev trenerski opus potvrđuje prethodne reči.

"Tokom karijere se zalomilo da u svim klubovima imam bivše igrače Partizana. Tako je bilo u Napretku (Nikola Trujić), Borcu (Filip Knežević), Vojvodini (Filip Malbašić), a sad su kod mene Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović i Belaković, sve deca crno-belih".

Umesto zaključka, trener Čukaričkog gleda tri sedmice unapred.

"Od sveg srca želim da i Partizan i Zvezda prođu dalje u Ligi Evrope. Kvalitetom to zaslužuju. Šanse protiv Plzena i CSKA su im 50:50. Bilo bi fenomenalno za srpski fudbal da i jedni i drugi ostvare još jedan uspeh", pojasnio je Nenad Lalatović.

Piše: Aleksandar Joksić

Foto: Star Sport.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.