Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2021, 19:14

Đorđević pred debi na Karađorđu: Partizan je drugačiji od Zvezde, igra direktno i afresivno, ali znamo šta hoćemo

Vojvodina je želela pomeranje meča sa crno-belima, ali...

Vreme je za debi Slavoljuba Đorđevića na „Karađorđu“ u ulozi šefa stručnog štaba Vojvodine. Ako je suditi na osnovu početka sezone mogli bi navijači da ga dočekaju aplauzima, jer je izdržao nalete Crvene zvezde na superligaškoj premijeri, savladao litvanskog predstavnika u prvom susretu drugog eliminacionog kola na putu ka Ligi konferencija, a u nedelju je na programu derbi druge prvenstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << runde, pošto u Novi Sad dolazi Partizan.

Đorđević je pokazao da zna da postavi igru protiv favoirta kakav je aktuelni prvak, a kad se na to doda da Lale s njim na klupi nisu primile gol u uvodnih 180 minuta sezone jasno je da ima čemu da se nada protiv crno-belih. Mada je i njemu jasno da sastav Aleksandra Stanojevića deluje uverljivo na startu.

Očekuje nas još jedan derbi, teška utakmica u paklenom rasporedu. Igramo protiv tima koji je u prvom kolu i u Evropi pokazao zavidan nivo forme i siguran sam da dolazi pun samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i slaviti“, istakao je Đorđević pred meč zakazan za nedelju od 21 čas, uz prenos na TV Arena sport 1.

U prva dva kola, dva susreta sa večitim rivalima. Nije moglo teže po Vošu.

„Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. U prvom kolu je odigrao dobro, u četvrtak veče pokazao da je ozbiljna ekipa. Imamo plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobar je u tranziciji, agresivan, drugačiji od Zvezde. Znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju, kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem“.

Potencijalni hendikep domaćina je u saznanju da se tek u petak vratio iz Litvanije, sa megdana Paenvežisu, dok je Parni valjak u Beogradu igrao sa DAC-om i sa te strane je odmorniji.

Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo. Momci znaju da bi trebalo da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum“, zaključio je Đorđević.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Litvanija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.