Đorđević o Milosavljeviću: On je duh tima i primer odnosa prema dresu!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević o Milosavljeviću: On je duh tima i primer odnosa prema dresu!

Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali Italiju i tako ponovo dokazali da se nalaze u izvanrednoj formi pred put u Kinu gde se održava Mundobasket. Ipak, glavna tema u taboru “orlova” je povreda  Dragana Milosavljevića na peču protiv Turaka.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-3 gola na meču Partizan – Rad je 2.10. Meč se igra u nedelju od 17 časova.
Posle medicinskih pregleda ustanovljeno je da Milosavljević neće moći da igra za nacionalni tim. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili. Zadovoljan sam, ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo naše visoke igrače u igri i te situacije treba još bolje da koristimo. Dobar turnir za nas, ali i veliki peh što je “duh” ove ekipe, igrač koji je primer ponašanja i odnosa prema igri i timu, Dragan Milosavljević doživeo povredu zbog koje će propustiti Svetski šampionat. Imamo još 13 dana do početka Prvenstva, u Beogradu su dva igrača na koje računamo. Lučićev oporavak napreduje dobro i očekujemo da će on za pet-šest dana biti spreman da nam se pridruži, a Teodosiću sledi nova magnetna rezonanca i analize i situaciju sa njim pratimo iz dana u dan – rekao je Đorđević.

The post Đorđević o Milosavljeviću: On je duh tima i primer odnosa prema dresu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Đorđević: Moramo bolje da koristimo prednost visokih igrača

Izvor: B92, 17.Avg.2019

Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, zadovoljan je izdanjem svojih igrača u pobedi nad Italijom...Srbija je u drugom meču na Akropolis kupu u Grčkoj ubedljivo savladala "Azure" sa 64:96...Selektor Đorđević istakao je dobru odbranu Srbije na današnjoj utakmici..."Iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.