Đorđe Pantić se na emotivan način oprostio od prerano preminule supruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 10:53

Đorđe Pantić se na emotivan način oprostio od prerano preminule supruge

Potresne reči.

Nekadašnji golman Partizana Đorđe Pantić oprostio se na društvenim mrežama od svoje prerano preminule supruge Snežane. Podsećamo, Svetska i evropska šampionka u karateru preminula je u 44. godini od kancera.

Đorđe se na Instagramu oglasio rečima, koja su potresle sve njegove pratioce.

- Dušo moja lepa, neka te anđeli čuvaju. Volim te beskrajno - poručio je Pantić.

On je tokom Snežanine borbe sa opakom bolešću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve vreme bio uz nju. Pružao joj je podršku i bio je siguran da će se njegova supruga izboriti i iz ove borbe izađi kao pobednik. kao što je to činila mnogo puta ranije.

Snežana Pantić rođena je u Zrenjaninu, a karateom se bavila 20 godina. Nastupala je za reprezentaciju Jugoslavije, zatim za Srbiju i Crnu Goru, a na kraju i za nacionalni tim Srbije.

Osvajala je zlatne medalje na šampionatima sveta, Evrope, Mediteranskim igrama, svetskim igrama, a 16 puta bila je prvakinja države. Ima ukupno 36 medalja sa šampionata planete i Starog kontinenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Potresno: Golman Đorđe Pantić se oprostio od supruge FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2022

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Pantić oprostio se na društvenim mrežama od supruge Snežane, koja je preminula juče, u 44. godini života...On je na Instagram storiju napisao: "Dušo moja lepa, neka te anđeli čuvaju. Volim te beskrajno"...Snežana Pantić se karateom bavila 20 godina, a umrla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.