Potresno: Golman Đorđe Pantić se oprostio od supruge FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 12:30

Potresno: Golman Đorđe Pantić se oprostio od supruge FOTO

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Pantić oprostio se na društvenim mrežama od supruge Snežane, koja je preminula juče, u 44. godini života.

On je na Instagram storiju napisao: "Dušo moja lepa, neka te anđeli čuvaju. Volim te beskrajno".

Snežana Pantić se karateom bavila 20 godina, a umrla je posle duge i teške borbe sa kancerom. Rođena je 18. јuna 1978. godine u Zrenjaninu, a od 2006. je u braku sa fudbalerom Đorđem Pantićem, sa kojim ima ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Manju.

Srpska karatistkinja je u karijeri osvojila više od 30 titula i preko 100 medalja, bila je svojevremeno najmlađi svetski šampion u karateu.

Snežanina poslednja poruka na Instagramu bila je posvećena upravo njenom odnosu sa suprugom.

"Subotom ujutru imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro i ne viđamo. Ne volim kad nije tu.

Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek bila tu negde, ispred nas ili iza ćoška... Nekad smo je nakratko i proterivali, ali na kraju dana naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam", napisala je Snežana krajem septembra prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.