Dilejni sumnja u nameru Reala: Partizan na to ne sme da pristane!

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 00:10

Dilejni sumnja u nameru Reala: "Partizan na to ne sme da pristane!"

Američki košarkaš Malkolm Dilejni prokomentarisao je opštu tuču na meču između Real Madrida i Partizana.

U velikom haosu u prestonici Španije Dante Egzum je izvukao najdeblji kraj, a sudije su odlučile da na 1:40 minuta pre kraja završe meč, jer su svi igrači bili na terenu u trenutku indicenta.

Dilejni je istakao da bi Real pred duel u Beogradu mogao da ima zanimljiv zahtev.

"Ne bih bio iznenađen ako bi Real tražio da se igra pred praznim tribinama... I da sam u poziciji Partizana, ne bih pristao da igram bez svojih navijača. Ovo će biti veoma zanimljivo u narednih dan ili dva", napisao je Dilejni.

Podsetimo, Arena je rasprodata u rekordnom roku i sigurno će biti dupke puna 2. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amerikanac brani Lesora i napada Musu: Simulira kao fudbaler, treba ga suspendovati

Izvor: B92, 28.Apr.2023

Američki košarkaš Malkolm Dilejni jedan je od onih koji je detaljno ispratio sva dešavanja na drugom meču Partizana i Real Madrida...Na društvenim mrežama je podelio svoje gledište nakon tuče koja je izbila na terenu, a naročito je bio izrevoltiran jednim korisnikom Tvitera koji je napisao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.