Amerikanac brani Lesora i napada Musu: Simulira kao fudbaler, treba ga suspendovati

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 16:56

Amerikanac brani Lesora i napada Musu: Simulira kao fudbaler, treba ga suspendovati

Američki košarkaš Malkolm Dilejni jedan je od onih koji je detaljno ispratio sva dešavanja na drugom meču Partizana i Real Madrida.

Na društvenim mrežama je podelio svoje gledište nakon tuče koja je izbila na terenu, a naročito je bio izrevoltiran jednim korisnikom Tvitera koji je napisao da bi centar crno-belih Matijas Lesor trebalo da bude suspendovan.

On je okačio i video snimak gde se vidi kako Francuz odguruje Džanana Musu, a Dilejni smatra da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je košarkaš Reala taj koji bi trebalo da bude suspendovan za naredni meč.

"Broj 31 treba da bude suspendovan takođe, zbog simuliranja kao fudbaler. Nije mu ništa", napisao je Dilejni.

Pre toga je izneo i teoriju o namerama madriskog tima.

"Ne bih bio iznenađen ako bi Real tražio da se igra pred praznim tribinama... I da sam u poziciji Partizana, ne bih pristao da igram bez svojih navijača. Ovo će biti veoma zanimljivo u narednih dan ili dva", istakao je Dilejni.

Podsetimo, Arena je rasprodata u rekordnom roku i sigurno će biti dupke puna 2. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.