Dijara dvostruki strelac za Partizan u pobedi nad Teleoptikom

Izvor: Blic, 30.Jul.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijara dvostruki strelac za Partizan u pobedi nad Teleoptikom

Fudbaleri Partizana savladali su u kontrolnom meču ekipu Teleoptika sa 4:0.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je pred revanš meč sa Genkom odlučio da "drugopozivcima" da šansu protiv Partizanove filijale, a među onima koji su zaigrali našao se i povratnik Rnić, kako bi što pre uhvatio pravi ritam iako se i u Belgiji dobro pokazao.

Crno-beli su boljom igrom lako stigli do dva gola prednosti na samom početku, jer je Ninković u 10. minutu realizivao jedanaesterac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a Dijara u 29. postigao svoj prvi od dva pogotka na ovom meču. U utakmici koja se igrala u dva poluvremena različitog trajanja, prvo je završeno posle pola sata a drugo posle 25 minuta igre, Dijara je u 50. minutu povisio rezultat na 3:0, a konačnih 4:0 delo je Lazevskog dva minuta pre kraja.

Mlade nade Ninković i Marković prilično su zadovoljili stručni štab svojim partijama, naročito Ninković koji je pored gola iz penala, a uz jedan promašeni, pogodio i stativu udarcem izvan šesnaesterca.

Stanojević je odlučio da za Partizan u ovom duelu nastupe Petrović, Miljković (od 31. Aksentijević), Rnić (od 31. Frimpong), Stanković, Lazevski, Babić, Saša Marković, Ninković, Davidov, Lazar Marković i Dijara, dok su za Teleoptik najpre zaigrali Filipović, Živković, Milovanović, Milojević, Aškovski, Popara, Petrović, Stojanović, Filip Marković, Ljujić i Mandić, a potom i Tomić, Kamberović, Kizito, Šaka, Ivković, Drpljanin, Mitrović, Munćan, Nikolić, Milovanović i Savić.

Povezane vesti: Partizan bolji od Teleoptika, Dijara strelac za crno-bele Tri asistencije Saše Ilića

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.