Partizan lako sa Teleoptikom

Izvor: B92, 29.Jul.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan lako sa Teleoptikom

Igrači Partizana pobedili su u trening meču Teleoptik sa 4:0. Strelci su bili Ninković u 10. minutu iz penala, Diara u 29. i 50. i Lazevski u 53. minutu.

Partizan je u petak imao dva treninga. Jutarnji su odradili svi, a popodnevni polovina prvotimaca. Druga polovina je odigrala meč.

Meč je trajao 55 minuta, 30+25, a trener Stanojević je priliku da "osete loptu" dao Lazevskom, Rniću i Miljkoviću. Po natopljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terenu Partizan je dominirao, a svi igrači meč sa Teleoptikom shvatili su veoma ozbiljno.

PARTIZAN: Petrović, Miljković (od 31. Aksentijević), Rnić (od 31. Frimpong), Stanković, Lazevski, Babić, Saša Marković, Ninković, Davidov, Lazar Marković, Diara.

TELEOPTIK: Filipović, Živković, Milovanović, Milojević, Aškovski, Popara, Petrović, Stojanović, Filip Marković, Ljujić, Mandić. Igrali su još: Tomić, Kamberović, Kizito, Šaka, Ivković, Drpljanin, Mitrović, Munćan, Nikolić, Milovanović, Savić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijara se konačno raspucao

Izvor: S media, 30.Jul.2011, 01:33

Lamine Dijara sve je bliži prvom timu Partizana pošto se polako vraća u pravu formu. ..Kežman trenira sa Partizanom i bez ugovora..Partizan rešava problem generalnog sponzora..Tandem bekova pojačava Partizan za Genk..Partizan postaje nosilac u kvalifikacijama?..Tamnoputi napdač bio je dvostruki...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.