Delije već prave svoje spiskove za prelazni rok! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 19:09

''Delije'' već prave svoje spiskove za prelazni rok! (TVITOVI) (foto)

Raste nezadovoljstvo među navijačima Zvezde, iako će sledeće nedelje slaviti titulu na ''Marakani''.

Pomešana su osećanja Zvezdinim navijačima ovih dana.

Koliko su srećni zbog treće uzastopne titule, istovremeno postaju i nezadovoljni zbog dva najnovija poraza, od Partizana u polufinalu Kupa (1:0) i danas od TSC-a (2:1) u pretposlednjem prvenstvenom kolu.

To nezadovoljstvo iskazuju i ovog popodneva, odmah po završetku meča u Senti, a u prilogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je samo nekoliko njihovih reakcija na Tviteru.

-

-

Forsiranje Ivanica podseca na forsiranje Vukana Savicevica. Tomane je transfer za koji neko mora da odgovara definitivno. Stankela ima puno da uci jos, ovo obecava mnogo namestanja sledece sezone... Ako prezivi leto covek #fkcz

— Foggy dew (@RossonerSC) June 14, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.