Debata oko Radonjićevog promašaja, ko je u pravu? A šta Mrkela prognozira Partizanu večeras?

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debata oko Radonjićevog promašaja, ko je u pravu? A šta Mrkela prognozira Partizanu večeras?

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, nekadašnji sudija Raka Đurović i nekadašnji fudbaler Partizana Darko Tešović govorili su jutros na TV Pink o evropskim izazovima naših najboljih klubova.

Iako Zvezda nije uspela da pobedi u prvoj utakmici protiv CSKA, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nema šta da zameri svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igračima. Jedino za čim žali jeste par propuštenih prilika, od kojih je najbolja bila ona Radonjićeva.

''Mi smo odigrali dosta dobru utakmicu protiv jakog protivnika, CSKA je odlična ekipa koja godinama igra LŠ, i ove godine je iz grupe LŠ došla u ovo takmičenje.

Znali smo da će biti teško, a mislim da smo mi odigrali kako smo morali. iskoristili smo neke njihove nedostatke. Nismo postigli gol, ali mislim da ćemo uspeti u Moskvi.

Stadion nije bio pun, ali su navijači bili sjajni, davali vetar u leđa našim igračima. Žao mi je što nismo iskoristili neku od šansi, Radonjić je mlad igrač, u ovoj utakmici nije postigao gol, ali verujem da će u sledećoj biti bolji.

Ben je jako dobro pojačanje, dobar igrač, ima iskustvo igranja i u LŠ i u LE i verujem da će u narednom periodu biti još bolji, jer u 4-5 meseci nije bio u ekipi Olipijakosa zbog tog njegovog problema sa ugovorom. Može da igra na svim pozicijama u napadu'',
izjavio je Mrkela, a onda i prokomentarisao to što je Ben u prvom poluvremenu izveo slobodan udarac, a ne Donald..



''Bila je logika da to izvede Ben, bila je pozicija za levonogog igrača''
.

I Darko Tešović je prokomentarisao Radonjićev promašaj.

''On je procenio da lupi po lopti, pa šta bude, što je za igrača najlakše, ali nije to stvar sreće, nego tehničkog udarca u fudbalu. Sad je lako reći, ali mogao je da je plasira pored golmana'', objašnjava Tešović, a onda kratko prokomentarisao Zvezdinu igru.

''To je Zvezda - čvrsta, odgovorna, disciplinovana, iz takve igre su stvorili šanse, ali nisu ih iskoristili. U Rusiji očekuujem dobru utakmicu. Tu nema šta da se kalkuliše'', naglašava Tešović.

Ipak, Radonjićev promašaj je na najzanimljiviji način prokomentarisao bivši sudija Raka Đurović.

''U našem prvenstvu nikada taj sprint nije toliko dugačak, bila je to atipična situacija za njega, koja je zahtevala pola terena u sprintu, i koja je dovela do loše reakcije u finišu'', primetio je Đurović, uz procenu da su i Viktorija i CSKA objektivno u prednosti u odnosu na naše klubove.

Večerašnju utakmicu Partizan - Viktorija Plzenj je prokomentarisao i Mitar Mrkela.

''Đukić je u pravu, važno je ne primiti gol, Partizan je došao do nokaut faze, svakako da ima kvalitet i treba očekivati jednu neizvesnu utakmicu. Mislim da nema favorita. Viktorija nije lak protivnik'', konstatovao je Mrkela.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Petnaest hiljada na JNA kao 30.000 navijača na Marakani? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2018

U Humskoj je ''lepše i toplije''?..Zanimljive opaske imao je nekadašnji fudbaler Partizana, a sada fudbalski trener Darko Tešović tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Pink...Preneli smo već da su zajedno sa njim gostovali i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, kao i nekadašnji sudija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.