Darko Brašanac ide u Las Palmas?

Izvor: B92, 30.Avg.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Brašanac ide u Las Palmas?

Španski drugoligaš Las Palmas mogao bi da angažuje Darka Brašanca, Milana Purovića ili Admira Adrovića, pišu lokalni mediji.

Sportski direktor Las Palmasa Branko Milovanović rekao je da će "klub potražiti pojačanja vodeći računa o mogućnostima."

Las Palmas traži napadača, na spisku želja su Crnogorci Milan Purović i Admir Adrović, ali i ofanzivnog veznog gde je 'prvi pik' Darko Brašanac.

Brašanac je prethodne sezone bio član Smedereva a iako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iz godine u godinu pominjan kao 'dugoročno rešenje' u Partizanu nikada nije dobio priliku da igra u kontinuitetu.

Purović je 2004. godine došao iz Budućnosti u Crvenu zvezdu, 2007. otišao iz Ljutice Bogdana u Portugaliju a u prethodnih pet godina igrao za Sporting iz Lisabona, Belenenseš, mađarski Videoton, belgijski Serkl Briž, turski Kajzerispor, ljubljansku Olimpiju i OFK Beograd.

Las Palmas je u novoj sezoni Segunde osvojio četiri boda u dva kola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.