Las Palmas za Brašanca

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Avg.2012, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Las Palmas za Brašanca

Darko Brašanac bi karijeru mogao da nastavi u Španiji. Za mladog vezistu Partizana interesovanje je pokazao drugoligaš Las Palmas.
Trener Vermezović ne računa na nekadašnjeg odlikaša omladinske škole, koji se poslednje dve sezone dokazivao na pozajmici u Smederevu. Postoji mogućnost da se posao sa Špancima završi u smiraj prelaznog roka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Brašanac ide u Las Palmas?

Izvor: B92, 30.Avg.2012

Španski drugoligaš Las Palmas mogao bi da angažuje Darka Brašanca, Milana Purovića ili Admira Adrovića, pišu lokalni mediji...Sportski direktor Las Palmasa Branko Milovanović rekao je da će "klub potražiti pojačanja vodeći računa o mogućnostima."..Las Palmas traži napadača, na spisku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.