Danilović: Katić i Raduljica bi trofej videli samo na slici

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović: Katić i Raduljica bi trofej videli samo na slici

Predsednik crno-belih Predrag Danilović u obraćanju na stadionu Partizana je rekao da su dugovanja prema bivšim igračima više od milion i po evra.
– Jedino zbog razumevanja da će im biti isplaćeno, nisu nas tužili, a onda se pojavljuju dvojica koji bi trofej videli samo na slici. Tu mislim na Raška Katića i Miroslava Raduljicu, koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bio poznat samo po splavovima. Oni su zaradili taj novac, ali način na koji su to uradili me je povredio – rekao je predsednik Partizana.
Danilović je kazao da je svestan da je država u teškoj situaciji, ali da svaka ozbiljna zemlja mora da neguje svoje brendove.
– Svesni smo da je situacija u državi loša, ali svaka ozbiljna država uvek mora da neguje te stvari – rekao je Danilović.
Danilović je rekao da je o problemima u košarkaškom klubu Partizan razgovarao sa ljudima iz fudbalskog kluba, ali da nije bilo razumevanja.
– Razgovarali smo o tome da nam pomognu, ali nisu imali razumevanja za to. I oni su, koliko vidim, u krizi – rekao je Danilović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.