Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 12:27

Danilo Pantić ponovo u Beogradu i u crno-belom

Nekadašnji fudbaler i velika nada Partizana Danilo Pantić provešće narednu sezonu redovima Čukaričkog, i to kao pozajmljeni igrač Čelsija.
Bivši mladi reprezentativac Srbije je od danas je zvanično član superligaša sa Banovog brda, koji je sa londonskim ”plavcima” dogovorio jednogodišnju pozajmicu.

"Veliko pojačanje za naš klub. Svima su dobro poznati kvaliteti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Danila Pantića. Sa nama je već duži period, odradio je čitave pripreme na Zlatiboru, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica”, kaže se sportski direktor kluba Nenad Mirosavljević i dodaje:
”U međuvremenu su završene sve formalnosti, pa će Pantić narednih godinu dana provesti kao pozajmljen igrač Čelsija u Čukaričkom", dodao je a prenosi sajt kluba.
Brđani su ovom prelaznom roku doveli još jedino levog beka Nemanju Tošića, a iz svoje omladinske škole priključili nekoliko fudbalera prvom timu. 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pantić zvanično u Čukaričkom, pozajmica iz Čelsija na godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2020

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i velika nada Partizana Danilo Pantić od danas je zvanično fudbaler Čukaričkog, saopštio je klub sa Banovog brda...Kako se navodi, Pantić će dres Čukaričkog nositi narednih godinu dana kao pozajmljen igrač iz Čelsija..."Veliko pojačanje za naš klub....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.