Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jan.2024, 07:31

Dalo: „Partizan je moja familija“

Košarkaši Asvela Boris Dalo i Žofri Lovernj večeras su se pojavili u dresu Asvela u Beogradu na utakmici protiv Partizana, tima za koji su nekad nastupali, bili u njemu fantastično prihvaćeni i u koji se uvek rado vraćaju.
Partizan je pobedio Asvel sa 90:77 u 18. kolu Evrolige, a Dalo je nakon meča izašao pred srpske novinare i sa velikim poštovanjem i osećajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pripadnosti govorio o crno-belima.
„Sjajna atmosfera, veliko je zadovoljstvo biti ovde. Opet sam bio pred sjajnim navijačima, koji su moja familija, Partizan je moja familija i još jednom ponavljam, veliko mi je zadovoljstvo što sam ponovo došao ovde. Sjajan osećaj, ja sam navikao, meni je ovo poznato, ali za moje saigrače ovo je nešto drugačije. Impresioniran sam i zauvek ću biti zahvalan za sve„, kazao je Dalo.
Upitan je o čestim objavama na srpskom jeziku na svojim društvenim mrežama:
„Sećam se svega, ali ne bih sad pokušavao da pričam,  nisam dugo pričao, pa sam zaboravio neke reči, ali ja se ovde osećam kao kod kuće i vratiću se za praznike ili kada budem imao odmor“, istakao je Dalo i naglasio kako je i Lovernj večeras uživao u tome što je igrao pred velikim brojem Partizanovih navijača.
Neizostavno je bilo pitanje i o Saši Pavloviću:
„Pavlović je u Crnoj Gori, čuli smo se, a nadam se da ćemo se videti kada se uskoro ovde vratim“, završio je Dalo.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Asvel „razbijen“ za 30 minuta, Partizan naoštren pred derbi!

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jan.2024

Košarkaši Partizana pobedili su Asvel na svom terenu rezultatom 90:77 u 18. kolu Evrolige.. Izabranici Željka Obradovića su na taj način pokazali reakciju nakon dva uzastopna poraza u ovom takmičenju i potvrdili da su spremni za gostujući evroligaški večiti derbi protiv Crvene zvezde, koji se...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.