Da li je posle ove izjave Pepea jasnije protiv kakvog je rivala igrao Partizan?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je posle ove izjave Pepea jasnije protiv kakvog je rivala igrao Partizan?

Portugalski defanzivac u centru pažnje posle plasmana Bešiktaša u Ligu Evrope.

Pepe se baš raspucao u ovih nekoliko dana, pogodio je za vikend u šampionatu Turske protiv Antalije (2:3), a večeras je dva puta savladao golmana Partizana Vladimira Stojkovića u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bešiktaš je slavio sa 3:0, plasirao se u grupnu fazu takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a Pepe je uz dvostrukog asistenta Kvarežmu dao najveći doprinos ovakvom epilogu.

A koliko Partizan nije imao sreće u žrebu za ovu fazu kvalifikacija, možda najbolje ilustruje ova Pepeova izjava posle večerašnjeg meča, s obzirom na jasnu poruku o ambicijama Bešiktaša u Ligi Evrope - oni žele da ovo takmičenje na proleće i osvoje.

''Odigrali smo veoma dobar meč večeras. Kad igramo na našem trenu niko ne može da nas pobedi. Moj zadatak nije da postižem golove, ali našao sam se u pravim pozicijama i uspeo da pogodim. Naš cilj je da osvojimo titulu i u domaćoj ligi i u Ligi Evrope'', poručio je Pepe.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Guneš posle pobede nad Partizanom govorio i o mestu selektora Srbije

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Trener Bešiktaša ima dosta razloga za zadovoljstvo...Delovalo je da je Bešiktaš u problemu posle iznenađujućeg poraza za vikend od Antalije (2:3), ali se to večeras nije videlo protiv Partizana u revanš meču plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope...Tim iz Istanbula večeras je slavio sa 3:0...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.