Da li je moguće da Lalat napravi ovakav lapsus? Kako li mu je baš Partizan pao na pamet? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće da Lalat napravi ovakav lapsus? Kako li mu je baš Partizan pao na pamet? (video)

Zanimljiva greška trenera niškog Radničkog, ali se brzo ispravio.

Nenad Lalatović, svesno ili nesvesno, u poslednje vreme često nalazi zanimljive načine da pomene Partizan.

Podsetimo, nedavno je šutirao penal ''za pobedu u finalu Kupa protiv Partizana'', a kluba iz Humske se dotakao i u intervjuu za ''Sport Juga''.

Tom prilikom, Lalatović je između ostalog napravio osvrt na dosadašnji tok svoje trenerske karijere, počeo da nabraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubove u kojima je radio, a onda mu se desio lapsus koji ga je ostavio u neverici.

''Vodio sam najveće klubove, vodio sam Zvezdu, vodio sam Partiz...mmmm'', zastavio se Lalatović kada je shvatio šta je umalo izgovorio.

Ali, da ne bi bilo nedoumica, odmah je naglasio da ne postoje ti uslovi zbog kojih bi jednog dana prešao na klupu Partizana.

''Zvezda, Partizan, Radnički i Vojvodina su četiri naša najveća kluba. Ja sam vodio tri od četiri i ovaj četvrti nikad ne bi vodio. Ni za 100 miliona'', istakao je Lalatović.

Ovu njegovu izjavu (i lapsus) možete da vidite na OVOM SNIMKU, na 16:30 od početka.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.