Da li je ON najavljeno iznenađenje u KK Partizan?

Izvor: Mondo, 01.Avg.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ON najavljeno iznenađenje u KK Partizan?

Košarkaški sajt "Sportando" objavio da je Artsjom Parahovski pred vratima Humske. Navijači Partizana sećaju ga se od prošle sezone...

Pre nekoliko dana, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je "nešto veliko" u prelaznom roku, dodajući da se radi na dovođenju "petice" (centra) i igrača na poziciji "dva".

Moguće je da je igrača za poziciju "pet" obezbedio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Sportando" je danas objavio da je Belorus Artsjom Parahovski na putu da postane novi igrač Partizana. Navodno je odbio mnogo unosnije ponude ruskih klubova, samo da bi radio sa Andreom Trinkijerijem, piše u objavi "Sportanda".

Reč je o igraču Ritasa Viljnusa, koji je prošle sezone u Evrokupu, rastužio crno-bele. Podsetite se toga OVDE.

On ima 31 godinu, rođen je u MInsku, ima bogato iskustvo, kako u ex-sovjetskim klubovima, tako i iz Izraela, gde je bio član Hapoela iz Jerusalima i Makabija iz Tel Aviva.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Nemanja Gordić, Rašon Tomas, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Kori Volden.

OTIŠLI: Vanja Marinković (Valensija), Džok Lendejl (Žalgiris), Amar Gegić, Uroš Trifunović (pozajmica u Megu).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ON najavljivano iznenađenje, dolazi igrač koji je zagorčao život Partizanu?!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019

Sećate se, ''Pionir'' je zanemeo posle njegovog koša....Partizan je već obavio najveći deo posla ovog leta kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu, ali predsednik crno-belih Ostoja Mijailović nedavno je najavio angažovanje još jednog kvalitetnog centra i da bi to moglo da bude ''iznenađenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.