Da li je ON najavljivano iznenađenje, dolazi igrač koji je zagorčao život Partizanu?!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ON najavljivano iznenađenje, dolazi igrač koji je zagorčao život Partizanu?!

Sećate se, ''Pionir'' je zanemeo posle njegovog koša...

Partizan je već obavio najveći deo posla ovog leta kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu, ali predsednik crno-belih Ostoja Mijailović nedavno je najavio angažovanje još jednog kvalitetnog centra i da bi to moglo da bude ''iznenađenje za sve''.

Posle te izjave usledilo je kraće zatišje, sve do danas, kada košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << portal ''Sportando'' otkriva da je na meti Partizana Artjom Parahovski (2.11 m), 31-godišnji beloruski centar, koga su navijači crno-belih veoma dobro upoznali prošle sezone u Evrokupu.

Da, to je onaj momak, koji je u odlučujućoj utakmici za plasman u četvrtfinale Evrokupa, košem u poslednjoj sekundi doneo pobedu Lijetuvos Ritasu u ''Pioniru'' i tako eliminisao ekipu Andree Trinkijerija.

Pomenuti izvor navodi da je i pored ponuda iz Rusije, Parahovskom primamljivija saradnja sa Trinkijerijem u Partizanu, a naredni dani pokazaće da će taj posao zaista biti realizovan.

Radi se o igraču sa velikim evropskim iskustvom. Pre Ritasa, igrao je i za Makabi, Uniks, Hapoel Jerusalim, Nižnji Novgorod, Budiveljnik, Rigu.

Prošle sezone je u Evrokupu prosečno beležio 13.8 poena, uz 7.6 skokova.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.