Da li je Đukić ovom rečenicom rešio pitanje štopera Partizana?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Đukić ovom rečenicom rešio pitanje štopera Partizana?

Miroslav Đukić je govorio nakon utakmice sa Zetom, a jedan od igrača o kojima se priča jeste i Lazar Ćirković.

Rezultat je nebitan u ovoj fazi priprema za novu sezonu, zna to vrlo dobro i Miroslav Đukić nakon poraza od Zete od 1:0.

"Tvrda, teška utakmica, bez mnogo šansi. Ekipa je stajala dobro u odbrani, ali fali nam dobar pas, tečnost, ali su sve to normalne stvari.

Insistirao sam na tome da ekipa bude čvrsta, homogena u sve tri linije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostalo ćemo popravljati"
, rekao je Miroslav Đukić nakon utakmice.

Miroslav Đukić je samo jednog igrača isforsirao do samog kraja - svih 90 minuta.

"Samo je Ćirković odigrao 90 minuta jer imamo povredu Svete Markovića. Zadovoljan sam kako je odigrao Ćirković, ima siguran pas, vraća se", istakao je Đukić nakon meča.

Partizan uveliko traži štopera koji bi mogao da bude par Ostojiću na početku sezone, a svi su izgledi da bi to mogao da bude upravo Lazar Ćirković.

Novinari su ga pitali i o nedostatku reprezentativaca, kako je raditi bez njih na startu priprema, a Miroslav Đukić je istakao da nema nikakvih problema za sada.

"Zadovoljan sam momcima sa kojima radim, sigurno je da će nam reprezentativci dati plus", rekao je Miroslav Đukić.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.