Partizan poražen od Zete, Đukić zadovoljan odnosom

Izvor: B92, 18.Jun.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan poražen od Zete, Đukić zadovoljan odnosom

Fudbaleri Partizana poraženi su minimalnim rezultatom od Zete na startu priprema na Zlatiboru.

Ekipa Miroslava Đukića, kojem je ovo bio prvi meč na klupi ‘crno-belih’, izgubila je od Zete sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Aldin Adžović u 75. minutu.

Utakmicu je obeležilo teško i kišovito vreme, zbog kojeg obe ekipe nisu uspele da pruže neki dobar fudbal u prvih 45 minuta, a jedini pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u redovima srpske ekipe imao je Petar Đuričković.

Partizan je u nastavku pokušavao da kroz igru stigne do kaznenog prostora rivala, imao nekoliko šansi, ali je kažnjen pogotkom na drugoj strani.

Đukić je bio zadovoljan odnosom igrača, a jedino je na terenu svih 90 minuta proveo štoper Lazar Ćirković, na kojeg se ozbiljno računa u novoj sezoni.

“Tvrda i teška utakmica, bez previše šansi. Defanzivno smo stajali dobro, ali nam nedostaje tečnosti u dodavanjima. To je normalno za ovu fazu priprema. Insistirao sam da ekipa bude čvrsta i homogena, da sve tri linije igraju zajedno. Ostalo ćemo popravljati u hodu. Ćirković je odigrao odličnu utakmicu, imao je siguran pas, vraća i to je veoma bitno i pozitivno za nas”, rekao je Đukić, koji je potvrdio da je zadovoljan momcima sa kojima radi i da očekuje da ekipa bude još jača kada se vrate reprezentativci.

Crno-bele u sredu očekuje duel protiv Mladosti iz Lučana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.