Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ NAKON ŽREBA ZA KUP: Izvukli smo najkvalitetniju ekipu iz KLS, nema pritiska, bićemo nadahnuti!

Crno-beli bez pritiska, veruju u sreću i nadahnuće.

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić dao je interesantan odgovor nakon što je kapiten Partizana Vanja Marinković izvukao parove četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća:
– Naš kapiten je izvukao najkvalitetniju ekipu iz KLS, a onda žrebom dalje znate več kako ide redosled. Tako da, što se nas tiče, kup je jedna zanimljiva rabota. Kup je prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za svih osam klubova. Nokaut sistem ne donosi prednost kvalitetnijim timovima. Ponekad srećnijim, ponekad zdravijim, ponekad nadahnutijim. Ne bih rekao da taj turnir u Nišu izaziva neki preveliki pritisak kod nas.
Džikić se dotakao i rasporeda utakmica, pošto Partizan ne može igrati svoju utakmicu isti dan kad i Zvezda, zbog bezbednisnih razloga:
– Sigurno je bolje da igramo u četvrtak, nego u petak ili ako prođemo dalje, u subotu i nedelju. Ponavljam, kup je zamišljen tako da se izjednače šanse svih osam timova.
Potom je dodao:
– Ne razmišljamo o derbiju, razmišljamo o FMP-u.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić: Vanja nije bio srećne ruke!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2016

- Naš kapiten je izvukao najkvalitetniju ekipu iz KLS-a, pa onda žrebom, znate već kako ide redosled. Tako da što se nas tiče, kup je jedna zanimljiva rabota - rekao je Aleksandar Džikić povodom žreba za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća...Košarkaši Partizana će u četvrtfinalu Kupa Radivoja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.