DŽELAT PARTIZANA DOBIO NAGRADU: Mekolum MVP kola u Evrokupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2021, 19:05

DŽELAT PARTIZANA DOBIO NAGRADU: Mekolum MVP kola u Evrokupu

Amerikanac imao indeks korisnosti 37.

Erik Mekolum briljirao je protiv Partizana u 8. kolu grupe A Evrokupa i bio je najzaslužniji što je Lokomotiva Kuban savladala crno-bele sa 101:94.

Amerikanac je proglašen za najboljeg igrača kola u Evrokupu, a do tog priznanja je stigao pošto je Partizan ubacio 33 poena uz pet skokova, tri asistencije i po jednu ukradenu i izgubljenu loptu za indeks korisnosti 37.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Errick McCollum (@CJMcCollum's brother) in Lokomotiv Kuban's 101-94 EuroCup win over Zeljko Obradovic's Partizan:

33 points

4/8 2FG

5/7 3FG

10/12 FT

5 rebounds

3 assists

37 PIR

— Dionysis Aravantinos (@AravantinosDA) December 22, 2021

Mekolum ove sezone igra na veoma visokom nivou i u Evrokupu prosečno postiže 22,8 poena uz četiri asistencije. Posle pobede juče Lokomotiva se nalazi sa Partizanom i Huventudom na deobi prvog mesta u grupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.