DV: Ameri ne vole kada plata kasni

Izvor: B92, 07.Okt.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Ameri ne vole kada plata kasni

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je timu potreban Amerikanac, ali da će to biti teško ostvariti.

Crno-beli su tek pre nekoliko dana skinuli suspenziju FIBA za registrovanje stranih pojačanja, a finansije ograničavaju i dovođenje novih.

"Potreban nam je jedan Amerikanac, ali oni ne vole da im kasni plata", konstatovao je Vujošević.

Partizan je zbog problema sa BAT-om >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i slučaja Klobučar nije mogao za prvo kolo da registruje Eda Murića i Janisa Kuzeloglua.

U međuvremenu tim iz Humske je izmirio obaveze prema bivšem igraču, pa će slovenački i grčki košarkaš debitovati protiv Krke u sredu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDAN SE VRAĆA, DRUGI SE KOLEBA: Bogdanović od srede Partizanov, Pavlović još razmišlja

Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2014

Bivši košarkaš Partizana Luka Bogdanović prošao je gotovo cele pripreme sa crno-belima, ali zbog problema sa BAT-om i njegovom ulogom u timu za sada nije potpisao ugovor sa šampionom Srbije, iako ga trener Duško Vujošević želi u svom timu.. . Kako je rešen problem oko registracije igrača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.