DULJAJ ZOVE NAVIJAČE U POMOĆ: Partizan bez pola tima dočekuje Napredak

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 13:17

DULJAJ ZOVE NAVIJAČE U POMOĆ: Partizan bez pola tima dočekuje Napredak

Crno-beli bez Saldanje, Zahida, Severine, Markovića...

Odoleo je Partizan na "Marakani", sačuvao bod u neizvesnoj završnici i lidersku poziciju na tabeli Superlige. Međutim, crno-bele veću sutra očekuje još jedna teška bitka.

U Humsku stiže zahuktali Napredak, a Igora Duljaju muče brojni kadrovski problemi. Strateg crno-belih do poslednjeg trenutka neće znati koji će sastav da izvede na megdan Kruševljanima. Međutim, zna koga neće...
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Pred nama su veliki problemi – Saldanja i Zahid su van stroja. Pod znakom pitanje je Marković. Prvi neće biti u protokolu, jedva je odigfrao derbi, Zahid duže vreme vuće problemi. Suspendovan je i Severina, veliku posekotonu zaradio je i Kovačević. Ostaje konačna reč doktora! Nikad neću tražiti neko da igra na silu. Protiv Crvene zvezde igrači su hteli na teren, nisu to bile ozbiljnije povrede, ali poput Zahida i Saldanje tražili su izmene tokom utakmice - istakao je Duljaj.

Nagovestio je trener lidera šta bi mogao da promeni u odnosu na meč sa Crvenom zvezdom.

- Prvo, sastav! Potom i posebne detalje, pogotovo posle prekida, iz derbija. I to je zona moje odgovornosti. Oba gola postignuta su na evropskom nivou. Očekujte Partizan spreman da od prvog minuta napadne protivničkog golmana.

Partizan 25.kolo dočekuje na prvom mestu. Nedovoljno da šef struke poruči – hoćemo titulu!

- Da se vratimo u blisku prošlost. Na početku priprema mnogi nam nisu davali šanse da ćemo biti na prvom mestu. Prognozirali su treću, četvrtu poziciju. Razmišljam, ipak, od danas do sutra i to je činjenica. I dalje gledamo ka prvoj narednoj utakmici. Pogubno bi bilo da Partizan ostane bez Evrope i finansijske injekcije. Prošle sezone oduzeo sam to klubu, nadam se da su transferi Belića i Ilića vratili saldo na „nulu“. Sad naš tim ima potencijal za više, vredi. Zato i sada razmišljamo samo o Evropi, o sutrašnjem danu.

Zbog svega navedenog Dulja zove navijače da u pto većem broju dođu u Humsku i pomnognu u sredu od 16:55 kada počinje utakmica sa Kruševljanima.

Istok i zapad moraju da budu puni. Hvala i klubu što je otvori kapije za navijače i besplatan ulaz. Verujem da će navijači prepoznati trenutak… Pokazali su koliko je stalo do kluba i navijača. Verujem da ćemo uz podršku navijača upisati pobedu. Znam da je termin nezgodan, radi se do 5, zato molim – navijače da nam pomognu, oni su naša brana-  zaključio je Igor Duljaj.
Pogledaj vesti o: Severina,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.