Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2023, 17:25

DULJAJ SPREMNO DOČEKUJE SURDULICU: „Nama tradicija nalaže da se uvek borimo za titulu, imamo istoriju vraćanja iz mrtvih!“ (VIDEO)

Novi izazov čeka Partizan. Partizan nakon reprezentativne pauze na svom stadionu dočekuje Radnik iz Surdulice, a šef struke crno-belih Igor Duljaj je pre meča govorio o mnogim stvarima. „Malo sam ljubomoran na košarkaše, voleo bih da je takva atmosfera kod nas na stadionu. Na nama je to da zaslužimo. Znam da vole naše igrače, njihova ... Read more
The post DULJAJ SPREMNO DOČEKUJE SURDULICU: „Nama tradicija nalaže da se uvek borimo za titulu, imamo istoriju vraćanja iz mrtvih!“ (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.