”DULJAJ ME ZVAO SVAKE NEDELJE”: Kanute otvorio karte po dolasku u Partizan - ”Zovu me i Pogba”

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 19:04

”DULJAJ ME ZVAO SVAKE NEDELJE”: Kanute otvorio karte po dolasku u Partizan - ”Zovu me i Pogba”

Vreme je za dokazivanje...

Frenk Kanute bi trebalo da bude najveće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

Između dve sezone, verovatno najgore u istoriji i sledeće u kojoj su potrebne promene iz korena, Partizan ih pravi samo u igračkom kadru.

Uprava i trener su ostali isti, a vezni red bi trebalo da bude na plećima Frenka Kanutea, momka koji je stigao iz Sošoa sa pedigreom "šestice".

- Najzaslužniji za moj dolazak je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Igor Duljaj. Svake nedelje me je zvao, rekao sam mu da nikada nisam bio u Srbiji i da ne znam šta mogu da očekujem na šta me je pozvao da dođem u Srbiju na nekoliko dana. Kada sam došao i upoznao ga video sam da je dobra osoba, da je Partizan veliki klub i to je uticalo na moju odluku da pređem u Partizan - rekao je Kanute za klupski sajt..

Kako je izgledala prethodna sezona u Francuskoj i šta očekuješ od nove sezone u Partizanu?

- Za tim nije bila sjajna, ali na ličnom planu za mene je bila dobra. Ove sezone očekujem da pobeđujem sa Partizanom i da dam sve od sebe na terenu.

- Da, uvek mora da se pobeđuje, trener mi je govorio o tome. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da istrčim na stadion.

Govorio je Kanute i o večitim derbiju i onim što ga očekuje?

- Pogledao sam neke video klipove, atmosfera je sjajna, a ja očekujem da ćemo ostvariti bolje rezultate nego prošle godine.

Zatim je prokomentarisao i koja je njegova pozicija na sredini terena.

- Igram od jednog do drugog kaznenog prostora, takozvani box to box. Volim loptu, umem i da se priključim napadu. Tipična sam 'šestica', pozicioniranje na terenu mi je izuzetno važno.

Takođe, novinar je nakon toga istakao da je načuo da Kanutea zovu i Pogba?

- Upravo tako, ali ja nisam Pogba, ja sam Frenki! - nasmejao se na kraju Kanute.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.