DULETOVA ŠKOLA: Bogdan u Atlanti pokazuje metode treninga iz Partizana, Ameri u ŠOKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 14:08

DULETOVA ŠKOLA: Bogdan u Atlanti pokazuje metode treninga iz Partizana, Ameri u ŠOKU (VIDEO)

Odbrojavaju se dani do početka sezone.

Odbrojavaju se dani do početka jubilarne 70. NBA sezone. Svi timovi se spremaju za premijeru, ambicije su visoke kod mnogih ekipa, koje sanjanu o plej-ofu, a zatim i jurišu na titulu.

Takva atmosfera je i u Atlanti za kojoj igra reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović.

Svi rade za uspeh, pa tako i popularni "Bogi", koji sada prenosi znanje stečeno u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizanu i Fenerbahčeu na saigrače.

Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Atlanta je prošle sezone igrala finale Istoka, odakle je izbacio kasniji šampion Milvoki. Američki novinari uhvatili su jedan vrlo zanimljiv detalj sa treninga. Bogdanović je, naime, pomagao Klintu Kapeli oko izvođenja slobodnih bacanja.

This was really fun to watch today: Bogi spent a ton of time helping Clint Capela practice his free throws.

They went around to different baskets, Bogi would try to distract him to make it tougher, just cool to watch this process: pic.twitter.com/b7Ing1c8aI

— Sarah K. Spencer (@sarah_k_spence) October 15, 2021

And the next basket: pic.twitter.com/PGNNT9BlqT

— Sarah K. Spencer (@sarah_k_spence) October 15, 2021

Sećamo se svi kako je Bogdan u Partizanu  kod Duška Vujoševića šutirao preko metle i koliki je to imalo efekat na njegovu dalju karijeru.

Pakleni raspored Mančester Junajteda (mnogi predviđaju da ga Solskjer neće „preživeti“) kreće danas u 16.00 kada Đavoli gostuju Lesteru. Kvota na dvojku je 2,20, na iks 3,50, na keca takođe 3,50, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Mančester Junajted.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.