DRAMA LOTARA MATEUSA: Bivši trener Partizana ZAROBLJEN sa porodicom na aerodromu, ne može da uđe u Nemačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2020, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA LOTARA MATEUSA: Bivši trener Partizana ZAROBLJEN sa porodicom na aerodromu, ne može da uđe u Nemačku

Zbog pandemije korona virusa.

Lotar Mateus, bivši trener Partizana, nalazi se sa porodicom na aerodromu u Dubaiju, odakle zbog administrativnih problema ne može da uđe u Evropsku Uniju. Namera Nemca je najpre bila da se vrati u svoju rezidenciju u Budimpešti, ali mu je to onemogućeno jer supruga nema pasoš Evropske Unije.

- Ne mogu više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uđem u Budimpeštu, iako mi je to dom i centralna rezidencija u poslednjih 16 gdoina! Mađari su zatvorili granice za sve koji nemaju mađarski pasoš, sada ne mogu da odem tamo. Moja supruga je Ruskinja i sada je teško za nju da uđe u  Nemačku jer nema pasoš Evropske unije. Ne mogu da odem ni u svoj drugi dom u Minhenu - rekao je Mateus.

Podsetimo, Lotar je sada oženjen sa Anastasijom Klimko, što mu je peti brak, a trenerski angažman nije imao od 2011. godine, kada je bio selektor reprezentacije Bugarske.

Zbog pandemije korona virusa na globalnom nivou brojne države su preduzele mere restrikcije kretanja, kako bi sprečile širenje zaraze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.