DRAGOLJUB DESPIĆ U DRESU PARTIZANA: Desingerica dospeo u centar pažnje, a niste ni slutili da je i KOŠARKAŠ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 18:32

DRAGOLJUB DESPIĆ U DRESU PARTIZANA: Desingerica dospeo u centar pažnje, a niste ni slutili da je i KOŠARKAŠ (FOTO)

Svašta je prošao.

Dragoljub Despić, popularni Desingerica, podigao je hrpu prašine svojim nastupima, međutim nije mnogo ljudi upoznato sa činjenicom da se pre repovanja bavio košarkom.

Naime, Dragoljub je nosio dres beogradskog Partizana, a na internetu je osvanula fotografija na kojoj se vidi da je u jednom njegovom nastupu imao priliku da igra u Pioniru.

Једини човек који >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << није отказао сам наступ,већ му други отказују хахахахахах колко јако pic.twitter.com/FiwPJDorNk

— BajroZupic (@zupic_bajro) August 23, 2023

Desingerica je od malih nogu bio posvećen košarci, a onda se 2019. godine okrenuo tetoviranju, kasnije i rep muzici.

Dragoljub Despić Desingerica je u centru pažnje poslednjih nedelja, a razlog je bila nastupanja u Banjaluci od strane gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.