DODIK: Partizan ponos Srbije i Republike Srpske

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 06.Sep.2010, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK: Partizan ponos Srbije i Republike Srpske

Nama je čast i zadovoljstvo što smo ovde. Dobili smo poziv i rado smo ga prihvatili. Znamo koliko imamo navijača i imamo želju da se pokažemo i ovde - izjavio je šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević po dolasku u Laktaše, a prije utakmice koju su igrali sa Slobodom povodom 100 godina postojanja kluba iz Novog Grada. Fudbalere je kao i košarkaše ugostio premijer Republike Srpske Milorad Dodik, koji je i predsjednik Organizacionog odbora ove manifestacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net <<
- Sve sam učinio da Partizan dođe u Novi Grad, a ujedno sam i predsjednik Organizacionog odbora proslave 100 godina Slobode. Želim da čestitam Partizanu plasman u Ligu šampiona. To je veliki uspjeh za sve nas. To je nacionalni uspjeh za ljude u Srbiji i Republici Srpskoj, te se radujemo tome. Mislim da je dio ukupnih dobrih odnosa koje imamo sa Srbijom upravo i ovaj segment. Lično prijateljstvo sa Draganom Đurićem sigurno je doprinijelo mogućnosti i zahvalan sam što je Partizan u jeku priprema za Ligu šampiona uvažio naše simpatije i emocije i želju da u Novom Gradu odigra revijalnu utakmicu - izjavio je Dodik.

Predsjednik FK Partizan Dragan Đurić, koji je rodom iz Dervente, rekao je da su odmah prihvatili poziv da gostuju u Republici Srpskoj.

- Znamo koliko imamo navijača u Republici Srpskoj i kada smo dobili poziv premijera, nismo imali dilemu da li da dođemo ili ne - istakao je Đurić.

Kada su u pitanju ambicije Beograđana u ovoj sezoni, jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana Mladen Krstajić smatra da je još rano govoriti o tome, te da je plasman u Ligu šampiona veliki uspjeh za njegov tim.

- Sigurno je da je naš dolazak poklon našim navijačima, kojih imamo dosta u Republici Srpskoj. Jedina smo ekipa u Srbiji koja igra u evropskim takmičenjima i na taj način branimo i Srbiju te je prezentujemo u Evropi i svetu - naglasio je Krstajić.
 
Izvor: Glas Srpske
 
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.