DOBRE VESTI IZ PODGORICE: Dva malera u istom danu, u Budućnosti ODJEDNOM strahuju od Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI IZ PODGORICE: Dva malera u istom danu, u Budućnosti ODJEDNOM strahuju od Partizana!

Crno-beli bele očekuje dvomeč sa šampionom Crne Gore.

Protivnik Partizana u drugom kolu  kvalifikacija za Ligu šampiona,Budućnost slavila je u prijateljskom meču protiv Sutjeske u Nikšiću sa 2:0, ali je ipak izgubila nešto mnogo više.

AVANGARDA: Košarkaše Partizana mogla bi da vodi ŽENA! (FOTO)

Novo pojačanje Podgoričana koji je ove nedelje je potpisao ugovor sa plavo-belima, defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dominik Korea, već doživeo težu povredu i u redovima Budućnosti strahuju da bi mogao da propusti dvomeč sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Korea će danas obaviti detaljne preglede, ali prve procene nisu obećavajuće. Povredio se pet-šest minuta pre kraja, nakon skoka, kada je protivnički igrač svom težinom pao na njega – izjavio je Dragan Kažić, trener Budućnosti posle današnjeg meča, a prenose podgoričke ‘Vijesti’.

Takođe, povređen je i Milivoje Raičević.

– Tačno je, istina. Nismo jači nego što smo bili prošle sezone – priznao je Kažić.

Zbog svega navedenog trener Kažić nije preterani optimista pred duele sa crno-belima.

Partizan je veliki favorit zbog više faktora, mislim na njihovu seriju od 38 utakmica bez poraza kojom su završili prošlu sezonu, ali i uigranost, jer su za sada sačuvali ekipu. Mi praktično stvaramo tim. Prednost Partizana je i mnogo veći budžet, njima i kada ode neko mogu da reaguju brzo i dovedu skupljeg i kvalitetnog igrača… Situacija je komplikovana, ali ne predajemo se. Iskreno se nadam da ni oni neće biti u top formi i u tome tražimo neku našu šansu – zaključio je šef struke Budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ILIEV AKTIVIRA BOMBU: Biće BOLJI od Leonarda! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017

Crno-beli dovode pojačanje u ofanzivnoj liniji tima...Poslednjih dana je najaktuelnije pitanje u vezi sa prelaznim rokom u Humskoj angažovanje štopera. Zasad se ništa konkretno ne dešava po tom pitanju, ali Ivica Iliev, za “Novosti” otkriva da postoji mogućnost i da dođe do pojačanja ofanzivnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.