DOBRA JE JELENA ROZGA ALI PARTIZAN PIŠE ISTORIJU: Momak na koncertu hrvatske pevačice pratio utakmicu Partizana za Top 8! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2023, 14:11

DOBRA JE JELENA ROZGA ALI PARTIZAN PIŠE ISTORIJU: Momak na koncertu hrvatske pevačice pratio utakmicu Partizana za Top 8! (VIDEO)

Ovo je pravi navijač! Košarkaši Partizana sinoć su napravili ogroman uspeh savladavši Monako u gostima 84:88. „Crno-beli“ su se tako plasiralu u Top 8, po prvi put od čuvene 2010. godine. U isto vreme u beogradskoj Areni, poznata hrvatska pop pevačica, Jelena Rozga, održala je koncert pred skoro 15 hiljada ljudi. Mnogi klipovi su su ... Read more
The post DOBRA JE JELENA ROZGA ALI PARTIZAN PIŠE ISTORIJU: Momak na koncertu hrvatske pevačice pratio utakmicu Partizana za Top 8! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.