Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTNO: Ratko Varda onako iz srca isprozivao igrače Partizana, verujemo da će oduševiti Grobare (FOTO)

Partizan je sinoć porazom od FMP-a završio tužnu sezonu i posle 17 godina neće igrati u finalu državnog prvenstva, što je pogodilo bivše igrače ‘parnog valjka’.

Jedan od onih koji je veoma emotivno reagovao je bivši centar najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kolektiva Ratko Varda. On je imao ta da poruči mladim košarkašima Partizana.
– Sunce ti poljubim i ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa 38 otišao u penziju. Pa sramota me je što sam to objavio pa sa jednom nogom bi bi vadio poslednji atom snage da pokažem kako se igra. Ne za klub koji kao volimo, nego zbog sebe jer ja nosim dres tog kluba koji neko voli. I zbog sebe da pokažem da sam bolji od onoga protiv kog igram. SRAMOTA – napisao je Ratko Varda.
 
Sunce ti poljubim i ja sam sa 38 otišao u penziju. Pa sramota me je što sam to objavio pa sa jednom nogom bi bi vadio poslednji atom snage da pokažem kako se igra. Ne za klub koji kao volimo, nego zbog sebe jer ja nosim dres tog kluba koji neko voli. I zbog sebe da pokažem da sam bolji od onoga protiv kog igram. SRAMOTA!
A post shared by Ράτκο Βάρδα (@ledilo21) on Jun 9, 2017 at 2:26pm PDT


Grobari, kako ocenjujete pismo bivšeg centra Partizana?
The post DIREKTNO: Ratko Varda onako iz srca isporzivao igrače Partizana, verujemo da će oduševiti Grobare (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.