DERBI UŽIVO - Ovo su startne postave!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DERBI UŽIVO - Ovo su startne postave!

Dok odbrojavamo minute do početka 150. večitog derbija, prilika je da analiziramo i startne postave Partizana i Crvene zvezde.

Jubilarni, 150. susret ''večitih rivala'' počinje u 17 časova, a nekih sat vremena pre starta meča objavljene su i startne postave za koje su se odlučili treneri Tomić i Božović.

Sastav Crvene zvezde je manje-više očekivan, novajlija Edson je na klupi za rezerve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za razliku od meča sa ekipom Mladosti iz Lučana, a njegovo mesto zauzeo je Savo Pavićević.

Što se tiče Partizana, nekoliko promena u odnosu na meč sa OFK-om. Bojan Šaranov je zamenio Filipa Kljajića, debituje Sedrik Gogua na poziciji štopera, baš kao i Everton Luiz na zadnjem veznom.

Tu su i Alen Stevanović i Valeri Božinov koji su takođe preskočili premijeru na Vračaru.

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Everton, Brašanac, Ilić, A. Stevanović, Mihajlović, Božinov.

Klupa: Kljajić, Vulićević, Kosović, Jevtović, M. Stevanović, Vlahović, Lukić.

C.zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Pavićević, Ibanjez, Le Talek, Grujić, Katai, Donald, Srnić, Vijera.

Klupa: Supić, Edson, Plavšić, Babunski, Ristić, Gavrić, Sikimić
.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.